|
№ з/п |
Найменування сировини |
Маса, г |
|
|
брутто, г |
нетто, г |
||
|
1 |
Картопля свіжа з
01.09. по 31.10. |
467 |
350 |
|
Картопля свіжа з
01.11. по 31.12. |
500 |
350 |
|
|
Картопля свіжа з
01.01. по 28-29.02. |
538 |
350 |
|
|
Картопля свіжа з
01.03. по 01.09 |
583 |
350 |
|
|
2 |
Морква столова свіжа
до 01.01. |
44 |
35 |
|
Морква столова свіжа
з 01.01. |
47 |
35 |
|
|
3 |
Селера
корінь (С) |
51 |
35 |
|
4 |
Цибуля ріпчаста |
30 |
25 |
|
5 |
Горошок с/м |
50 |
50 |
|
6 |
Олія соняшникова
рафінована |
8 |
8 |
|
7 |
Цукор пісок |
7 |
7 |
|
8 |
Сіль йодована |
3 |
3 |
|
9 |
Томатна паста |
6 |
6 |
|
10 |
Вода питна |
750 |
750 |
|
11 |
Кріп або петрушка
сушені |
3 |
3 |
|
Вихід готової страви,
г |
1000 |
||
|
№ з/п |
Найменування сировини |
Маса, г |
|
|
брутто, г |
нетто, г |
||
|
1 |
Буряк столовий свіжий до 01.01. |
200 |
160,01 |
|
Буряк столовий свіжий з 01.01. |
213 |
160,01 |
|
|
2 |
Картопля свіжа з
01.09. по 31.10. |
267 |
200 |
|
Картопля свіжа з
01.11. по 31.12. |
286 |
200 |
|
|
Картопля свіжа з
01.01. по 28-29.02. |
308 |
200 |
|
|
Картопля свіжа з
01.03. по 01.09 |
333 |
200 |
|
|
3 |
Морква столова свіжа
до 01.01. |
50 |
40 |
|
Морква столова свіжа
з 01.01. |
53 |
40 |
|
|
4 |
Петрушка корінь |
13 |
10 |
|
5 |
Цибуля ріпчаста |
48 |
40 |
|
6 |
Томатна паста |
46 |
46 |
|
7 |
Сливи свіжі або морожені |
90 |
80 |
|
8 |
Цукор пісок для слив |
30 |
30 |
|
9 |
Олія соняшникова рафінована |
20 |
20 |
|
10 |
Цукор пісок |
12 |
12 |
|
11 |
Лист лавровий |
0,40 |
0,40 |
|
12 |
Перець духмяний |
0,40 |
0,40 |
|
13 |
Хмелі-сунелі |
2 |
2 |
|
14 |
Сіль йодована |
3 |
3 |
|
15 |
Овочевий бульйон н/ф (ТК № 2.15) (С) |
700 |
700 |
|
16 |
Кріп або петрушка сушені |
3 |
3 |
|
17 |
Сметана для подачі (МП, Л) |
20 |
20 |
|
Вихід готової страви,
г |
1000 |
||
Немає коментарів:
Дописати коментар