ДАП-15 Товарознавство продовольчих товарів



Загальнопрофесійний (базовий) навчальний модуль 

ЗПК-5.  Оволодіння основами товарознавства продовольчих товарів

ТЕМА 1. ОСНОВИ ТОВАРОЗНАВСТВА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

кваліфікація: продавець продовольчих товарів 3 розряд
Модуль ППТ-3
Організація торгово-технологічного процесу на підприємствах торгівлі
Код ППТ-3.1. Приймання товарів

ТЕМА 1. ХЛІБ ТА ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ


ТЕМА 2. КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ І МЕД


ТЕМА 3. БАКАЛІЙНІ ТОВАРИ

Урок 21. Крупи
Урок 22. Борошно
Урок 23. Бобові культури
Урок 24. Макаронні вироби
Урок 25. Прянощі та приправи
Урок 26. Харчові концентрати
Урок 27. Чай та чайні напої
Урок 28. Кава та кавові напої

ТЕМА 4. М'ЯСО ТА М'ЯСОПРОДУКТИ

Урок 29. М'ясо забійних тварин
Урок 30. М'ясні субпродукти
Урок 31. М'ясо домашньої птиці, дичини
Урок 32. Ковбасні вироби. Заняття 1
Урок 33. Ковбасні вироби. Заняття 2
Урок 34. Солоні та копчені м'ясні вироби
Урок 35. М'ясні консерви
Урок 36. М'ясні напівфабрикати

ТЕМА 5. МОЛОКО, МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ, МАЙОНЕЗ, МОРОЗИВО, ХАРЧОВІ ЖИРИ, СИР, ЯЙЦЯ КУРЯЧІ ХАРЧОВІ

Урок 37. Молоко
Урок 38. Кисломолочні продукти
Урок 39. Молочні консерви, сухі молочні продукти
Урок 40. Майонез
Урок 41. Морозиво
Урок 42. Харчові жири
Урок 43. Сири
Урок 44. Яйця курячі харчові

ТЕМА 6. РИБА І РИБОТОВАРИ

Урок 45. Жива риба
Урок 46. Риба холодильної обробки
Урок 47. Солені рибні товари
Урок 48. Копчені рибні товари
Урок 50. Ікорні товари


ТЕМА 7. БЕЗАЛКОГОЛЬНІ ТА СЛАБОАЛКОГОЛЬНІ ТОВАРИ

Урок 51. Соки, сиропи, екстракти, морси
Урок 52. Газовані безалкогольні напої 
Урок 53. Мінеральні води
Урок 54. Енергетичні напої
Урок 55. Пиво, брага, квас
Урок 56. Напої слабоалкогольні (коктейлі)

ТЕМА 8. АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ ТА ТЮТЮНОВІ ВИРОБИ

Урок 57. Спирт, горілка
Урок 58. Коньяки і бренді
Урок 59. Лікеро-горілчані вироби. Заняття 1
Урок 60. Лікеро-горілчані вироби. Заняття 2
Урок 61. Вина виноградні та плодово-ягідні
Урок 62. Тютюнові вироби

ТЕМА 9. ПЛОДОВООВОЧЕВІ ТОВАРИ

Урок 63. Бульбоплідні, коренеплідні овочі
Урок 64. Капустяні, цибулеві овочі
Урок 65. Гарбузові, томатні овочі
Урок 66. Зелені, пряно-смакові, десертні овочі
Урок 67. Насіннячкові, кісточкові плоди
Урок 68. Тропічні, субтропічні плоди
Урок 69. Ягоди, горіхоплідні


Немає коментарів:

Дописати коментар